SupaGolf, het spel

Wat is SupaGolf nu eigenlijk? Die vraag horen we regelmatig. De uitleg is net zo makkelijk als dat SupaGolf te spelen is. SupaGolf is het golfspel dat namelijk iedereen kan spelen! SupaGolf is de meest toegankelijke versie van golf, waardoor het een leuk spel is voor elke gelegenheid en voor iedere doelgroep. SupaGolf verschilt op een aantal punten ten opzichte van het traditionele golfspel. Zo kan je SupaGolf op een ‘traditionele’ baan spelen, deze speciale SupaGolf banen vind je op verschillende locaties door Nederland en Duitsland.
bannermob

Materialen

Voor je de baan op stapt om SupaGolf te spelen, ontvang je een trolley met de materialen. De materialen bij SupaGolf lijken op het eerste oog hetzelfde te zijn als bij het traditionele golf. Schijn bedriegt, want de materialen van SupaGolf zijn zo ontwikkeld dat iedereen het spel kan spelen! Zo is het blad van de club twee keer zo groot als een normale golfclub. De onderkant van de club is wijd en glad, zodat de club geen diepe plaggen maakt. Ben dus niet bang dat de tuin en het grasveld vervangen moet worden na een potje SupaGolf op locatie. In een SupaGolf-set zitten dus vier verschillende clubs. De driver is de blauwe en wordt gebruikt voor lange afstanden van maximaal 100 meter. Het ijzer is de rode club, deze gebruik je meestal door de baan voor afstanden van maximaal 75 meter. De wedge heb je nodig om de bal met een hoge boog over een sloot, zandkuil of stukje begroeiing te slaan. Eenmaal in de buurt van de hole wordt de putter gebruikt, deze is paars van kleur en kent iedereen wel van midgetgolf en/of minigolf. Ook de ballen waarmee SupaGolf wordt gespeeld verschillen met het golfspel. De bal is wel twee keer zo groot, maar wel zachter dan een normale golfbal. Dit vergroot zowel het plezier als de veiligheid van het spel. De SupaGolfballen zijn in alle kleuren van de regenboog. Als per ongeluk een bal de bosjes in is beland, is het hierdoor veel makkelijker om de bal snel terug te vinden. Minder zoeken, meer SupaGolf spelen! Ondanks de verschillen heeft de SupaGolfbal exact dezelfde balvluchtkenmerken als een gewone golfbal. Het is dus ook bij SupaGolf mogelijk om indruk te maken bij familie, vrienden of collega’s met een mooie boogbal richting de green!
bannermob

De baan

De banen zijn maximaal 100 meter lang. Greens kunnen van zowel kunst- als natuurgras zijn. Bij kunstgras is het voordeel dat je het niet meer hoeft te maaien en er na een regenbui weinig schade aangericht kan worden door het spelen. Natuurgras moet vlak glooiend zijn en voetbalveld gras kwaliteit hebben.
Contact opnemen
bannermob

KLANTEN DIE VOOR ONS HEBBEN GEKOZEN

Het samenbrengen en verbinden van mensen op een laagdrempelige en unieke wijze door middel van SupaGolf.