slide1

Wie zijn wij?

Ontstaan...
van SupaGolf

Ons bedrijf SupaGolf NL B.V. is in 2012 opgericht door twee vrienden met een idee. Golf laagdrempelig maken door alle golfclubs, golfverenigingen en golfscholen kennis te laten maken met het uit Australië overgewaaide spel SupaGolf. Een golfspel met grotere golfballen en clubs. Al snel bleek dat we het niet moesten zoeken bij golfclubs, maar in de recreatie-sector. Hier was meer behoefte naar een laagdrempelige variant tussen Mini golf en het traditionele golf. Door de jaren heen ontstond er meer vraag vanuit de sector naar nieuwe concepten. En door onze creativiteit en ervaring te bundelen, is ons aanbod verbreed.
bannermob

Recreatief en zakelijk
de verbinding maken

SupaGolf werd gezien als de verbindende factor tussen mensen. Een spel dat iedereen samen kan spelen in een mooie natuurlijke omgeving. Zo hebben we dit doorgevoerd in de filosofie van ons bedrijf. Door enkel en alleen met de beste partners samen te werken, kom je gezamenlijk tot het juiste resultaat. Hieruit zijn nieuwe ontwikkelingen en ideeën ontstaan, zoals Adventure FootGolf Soccer-Pool-Billiard Adventure Golf Padel SupaGolf, The Game info@supagolf.eu
bannermob

Mogelijkheden

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij als SupaGolf u kunnen bieden? Zélf de echte SupaGolf-kwaliteit en beleving ervaren? Of op zoek naar meer (achtergrond) informatie? Wij vertellen u graag meer!
Vraag naar de mogelijkheden
bannermob

Ervaren, beleven en delen zijn de ingrediënten voor een geslaagd nieuw spelconcept. Benieuwd? Wij vertellen graag meer