Adventure Golf by SupaGolf

Bent u van plan om een Adventure Golfbaan te bouwen? Dan bent u bij SupaGolf aan het juiste adres. Adventure Golf is dé activiteit voor jong & oud. Adventure Golf is een variant op het traditionele Mini Golf en Midget Golf. De holes (speelbanen) worden per locatie op maat ontwikkeld en in onze ontwerpen maken wij gebruik van de plaatselijke omgeving. De holes hebben een natuurlijke uitstraling en royale glooiingen. SupaGolf werkt op Adventure Golf uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen voor een lange levensduur van uw Adventure Golfbaan.
bannermob

Afwerking

De gehele baan wordt afgewerkt met kunstgras voor een optimale spelbeleving het hele jaar. Doordat in het ontwerp met een aantal cruciale zaken rekening wordt gehouden, zoals waterdoorlatendheid heeft u 365 dagen per jaar plezier van de baan. Voor een optimale levensduur is het belangrijk dat u minimaal 1x per jaar uw kunstgras laat onderhouden. SupaGolf verzorgt dit met een onze specialisten in onderhoud. Alle vervuilingen worden verwijderd en het gras wordt netjes opgeborsteld en bezand waar nodig. Door uw Adventure Golfbaan goed te onderhouden, gaat de baan nog langer in goede staat mee.
bannermob

Decoratie Adventure Golfbaan

Wij horen u denken, decoratie? JA! Wij denken dat er op deze wereld maar één iemand is die kan ‘thematiseren’, in een persoonlijk gesprek vertellen we u wie dit is. Maar wij vermoeden dat u wel kunt invullen wie dit is. Wij decoreren dus uw Adventure Golfbaan, alle wensen zijn bespreekbaar. Onze Adventure Golfbaan designs hebben in basis een natuurlijk karakter, dit betekend dat we natuurlijke materialen gebruiken denk hierbij aan grote maaskeien, duurzame houtsoorten en onderhoudsvriendelijke groene inrichting van plantvlakken.
Contact opnemen
bannermob

Onderhoud

Kunstgras, daar heb je geen werk meer aan?! Dat is niet helemaal waar. Waarom is periodiek onderhoud belangrijk? In het kunstgras ontstaat op den duur mos-vorming en groeit er onkruid. Dit moet tijdig verwijderd worden om te voorkomen dat het overwoekerd en de banen onspeelbaar maakt. Bij gebruik hoort ook slijtage, slechte plekken worden tijdig verwijderd en vernieuwd. Zo bespeelt de gast de baan altijd in perfecte staat. Onderhoud is is een waarborging voor kwaliteit op lange termijn. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Informeer geheel vrijblijvend.
bannermob

Video Adventure Golf by SupaGolf

KLANTEN DIE VOOR ONS HEBBEN GEKOZEN

Het samenbrengen en verbinden van mensen op een laagdrempelige en unieke wijze door middel van SupaGolf's spelconcepten.